Met vreugde en dankbaarheid mogen wij u meedelen van mw. N.A.G. Gijzel-Bil haar verkiezing als ouderling officieel heeft aanvaard.

Het heeft even geduurd, maar we mochten weer oliebollen bakken!
De activiteitencommissie heeft veel mensen gevraagd die mee wilden werken, vele handen maken licht werk. Een heel geregel, maar een mooie opbrengst. Niet alleen financieel, maar ook voor de saamhorigheid van het dorp!

De financiele opbrengst was: € 1500!

Nogmaals iedereen bedankt, die heeft meegewerkt.

Vanochtend tijdens de kindernevendienst was er een ware teken- en schilderles!

De kinderen maakten Lazarus, blijkbaar als je dit op een telefoon bekijkt en je houdt je telefoon ondersteboven, dan je ziet Lazarus. In het koninkrijk van God staat alles op z’n kop. De rijke wordt de arme en de arme wordt de rijke.

Zaterdag 22 oktober 2022 was de jaarlijkse herfstmarkt in 't Kerkerf.

Een goed bezochte markt, dat kunnen we zeker zeggen. Vele bloemstukjes waren al vroeg verkocht. Wie pas eind van de ochtend kwam, had niet veel keus meer. Ook de oliebollen zijn goed verkocht. Deze waren rond 12 uur zelfs helemaal uitverkocht.
De boodschappenmand is gewonnen door Tiny Stouten aan de Kerkweg. Ze waren er erg blij mee!
Het raden van het gewicht van de suikerbiet (9,195 kilo), heeft 2 winnaars opgeleverd: zowel Mats Verhage als Diny Hanse zaten het dichtst in de buurt met 9,5 kilo.
De opbrengst was meer dan 1100 euro. Een zeer mooi bedrag!
Alles bij elkaar was het een mooie ochtend, dank aan alle vrijwilligers die hebben geholpen en aan een ieder die aanwezig was!

 

 

Vandaag 16 oktober 2022 is in een goed gevulde kerk dominee G. Zomer aan onze kerk verbonden. Als teken van verbinding staat er nu een (Jacobs)ladder in de kerk. De bedoeling is dat we allemaal onze eigen sport (traptrede) in de ladder steken, beschreven, bewerkt of niet, om zo onze verbinding met God te symboliseren.