Diaconie 

Heeft u een vraag aan de diaconie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De Diaconie heeft een nieuw bankrekening nummer: NL42RABO0373737971

Kerkrentmeesters

 

Beste bezoeker aan onze website, we proberen de website zo goed mogelijk bij te houden maar als u opmerkingen of vragen heeft of iets kwijt wilt op deze website kunt u dit vragen aan de kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u een abonnement wilt op de Kerkbode, het weekblad voor gemeenten van de Protestantse Kerk in Nederland op Schouwen-Duiveland, kunt u contact opnemen met de kerkrentmeesters via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het kost slechts € 35,50 per jaar.


Wat doen kerkrentmeesters eigenlijk? Allereerst zorgen ze voor de materiële zaken, zodat de kerk blijft behouden. De collectes tellen en storten op de bank, kleine reparaties uitvoeren (in samenwerking met de activiteitencommissie), onderhoud regelen van de gebouwen, kachels, hemelwaterafvoer en alles wat hiermee verder mee te maken heeft.


De zaal die aan de kerk vaststaat: 't Kerkerf, is te huur voor feestjes, verjaardagen en andere (niet commerciële) bijeenkomsten. Als u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met onze beheerder. De voorwaarden waar aan voldaan moet worden kunt u lezen onder "Overig/Documenten".
De prijzen zijn

Ochtend € 43,00 (08:00 - 12:00 uur)
Middag € 43,00 (12:00 - 18:00 uur)
Avond € 53,50 (18:00 - 24:00 uur)
Middag en avond € 85,00 (12:00 - 24:00 uur)
Hele dag € 107,00 (08:00 - 24:00 uur)

Informeer bij de beheerder naar de mogelijkheden.


Ons bankrekeningnummer is NL82 RABO 0375 1088 31, hierop kunt u zaken als solidariteitsfonds, huur van de zaal, collectebonnen, (verjaardagsfonds)giften, abonnement op de kerkbode en vrijwillige bijdrage op storten.

%MCEPASTEBIN%

De Kerkenraad

 

 

Voorganger

vacant

Krijna1

ouderling

mw. K. van de Panne-den Boer

 Rob Hartman

ouderling

dhr. H.R. Hartman

 

 Jan van Vossen

ouderling-kerkrentmeester

dhr. J.H. van Vossen

Voorzitter

 jan francke

ouderling-kerkrentmeester

dhr. J. Francke

 

 Marja Bolle

ouderling-kerkrentmeester

mw. J.M. Bolle-van der Have

diaken

dhr. B. Post

Scriba

 Peter Vader1

diaken

dhr. P.M. Vader

 corine dicou

diaken

mw. C.M. Dicou-van der Have

 

ouderling

vacant

 

ouderling

vacant