Protestantse Gemeente Kerkwerve
4321 AH Kerkwerve
tel: 06-48474414

Voorganger:

Voor pastorale zorg kunt u contact opnemen met de ouderlingen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Scriba: dhr. B. Post

Actuele nieuwsberichten

Gebouwenbeheerders:

't Kerkerf
mw. M.J. Post-Dalebout en dhr. J.H. van Vossen
tel: 0111-852278 / 0111-414283

Kerkgebouw
fam. K. Stouten
Vuufgemeten 2
4321BC Kerkwerve
tel: 0111-416404

zondag 5 februari, 10:00 uur.

Voorganger: Ds. G. Zomer

Ouderling van dienst: mw. J.M. Bolle-van der Have

Mededelingen: dhr. B. Post

Organist: dhr. M. van 't Hoff

Intochtslied:

Schriftlezing:

Uitgangscollecte: Diaconie Op 1 februari jl. was het 70 jaar geleden dat het water over en door de dijken kwam in Zuidwest Nederland, de watersnoodramp. We konden er niet omheen in de afgelopen weken, de media lieten heel wat verdriet zien en horen uit die tijd. In 1953 werd in de Pakistaanse havenstad Karachi geld ingezameld voor deze ongekende ramp in Zeeland. Nu, 70 jaar later, kunnen wij iets terug doen voor de mensen in Pakistan die getroffen zijn door de grote overstromingen in hun land. Offert met vreugde en een dankbaar hart!

Bijzonder: Viering Heilig avondmaal

Er is oppas voor kinderen tot 4 jaar.
Oppas: Rianne en Samuël

Kindernevendienst: 5 februari, 10:00 uur.

Nicole