Kijk maar,

Pastorale zorg wordt verzorgd door ds. J. Smink

Scriba: dhr. B. Post

Actuele nieuwsberichten

"Lichtpuntje in een schrale tijd"

WELKOM

Onze kerkdeuren zijn open voor maximaal 30 personen. De landelijke PKN geeft ons daar ruimte voor. Maar dat betekent ook dat er meer verantwoordelijkheid bij ons allen ligt. Bij de actuele nieuwsberichten leest u hier meer over.

Mensen die in een risicogroep vallen worden aangeraden de diensten online te blijven volgen.

De dienst kunt u ook achteraf terugluisteren via deze site. Voor- en dankbeden of mededelingen kunt u kenbaar maken aan de kerkenraadsleden.

Zie naar elkaar om en wanneer je weet dat iemand geen computer, smartphone of computerkennis heeft, stel hem of haar dan telefonisch op de hoogte van de actuele informatie.

Gebouwenbeheerders:

't Kerkerf