Avondmaalcollecte Goede Vrijdag:

De Avondmaalscollecte op Goede Vrijdag 30 maart is bestemd voor Medair. Deze organisatie biedt noodhulp aan mensen die leven in de meest afgelegen en ontwrichte plaatsen ter wereld. Op dit moment is er veel noodhulp nodig voor de naar schatting 655.500 Rohingya die zijn gevlucht naar Cox’s Bazar in Bangladesh.

Verkiezing ambtsdragers zondag 8 april:

Voor de vacature van ouderling-kerkrentmeester die is ontstaan heeft de kerkenraad het

volgende tweetal opgesteld; De heer M. Kloet, Kadeweg 16, Zierikzee en de heer J. Stouten, Kerkweg 19, Kerkwerve. De verkiezing zal worden gehouden op D.V. zondag 8 april na de dienst. Mag deze verkiezing een plaats krijgen in uw gebeden?

Afsluiting Israëlkring dinsdag 10 april:

Op dinsdag 10 april van 10.00-12.00 uur zal de afsluiting zijn van de Israëlkring van dit seizoen. Ds. Van der Zee, emeritus predikant uit Sleeuwijk, zal deze ochtend komen spreken over het boek Profeten van A. Heschel aan de hand van de profeet Jeremia. Van harte uitgenodigd in ‘t Kerkerf. Wel graag opgeven als u deze bijeenkomst wilt bijwonen. Dat kan tot en met 5 april 2018 via telefoon 0111-414283 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gemeenteavond:

Donderdagavond 12 april is de gemeenteavond. De jaarrekeningen van diaconie en kerkbeheer zullen onder andere op deze avond worden gepresenteerd. Ook willen we deze avond met elkaar in gesprek gaan aangaande de toelating tot het Heilig Avondmaal (ordinantie 7-2). Uitnodiging met verdere informatie volgt. Aanvang: 19.30 uur in ‘t Kerkerf.

Actiedag 19 mei:

Voor de actiedag op zaterdag 19 mei is er een Expositie in de kerk. Deze bestaat uit doopjurken, trouwjurken, trouwpakken of andere trouwkledij. Zowel oude als ‘nieuwe’ kledij kan ten toon gesteld worden. Wilt u deze beschikbaar stellen dan kunt u contact opnemen met Janny 06 12510897.

Laatste inzameling actiedag 6 april:

Ook willen wij onder de aandacht brengen dat de laatste inzameling van rommelmarktspullen op vrijdagavond 6 april van 19.00 tot 21.00 uur in ’t Kerkerf is. Tegelijk wordt er die avond nog een ronde over het dorp gereden en ingezameld. Mocht u veel spullen hebben, een huisje leeg te maken of “klein meubilair” en wilt u deze opgehaald dan kunt u tot zaterdag 14 april contact opnemen met Gerrit 06 27177142. Het sparen van DE punten gaat gewoon door. Deze zijn in te leveren bij één van de Activiteiten commissie leden, of kerkenraadsleden. Hiervan kunnen wij mooie prijzen bestellen voor het rad van Avontuur welke op de Actiedag de gehele dag draait.

Vrijdag 23 maart

- 19.00-20.30: Kerkuiltjes